Les cadets del bàsquet femení fan història

comarquesnord.cat . Morella . diumenge, 25 de març de 2012 . 1 comentari
Etiquetes:

El CBF Morella cadet ha fet història aquest cap de setmana al classificar-se per primera vegada a la seua història a la Final Four autonòmica que es disputarà a finals del mes de maig en un escenari encara per decidir. Les morellanes fiquen així la cirereta al pastís a una temporada magnífica en la que l’objectiu era classificar-se entre els quatre equips més potents de la Comunitat Valenciana i ho han fet unes setmanes abans de que acabi la segona fase de competició. Aquest cap de setmana van guanyar 31-57 al CB Bocairent en un bon partit que certificava matemàticament la classificació a la fase final al perdre els rivals directes la mateixa jornada.

Aquesta campanya és la consagració d’este grup de jugadores que ja van fer història fa un parell d’anys classificant al conjunt infantil a la Final Four a Castelló i acabant terceres. Entre les jugadores estan Ivana García i Rosé Adell que han militat en la selecció autonòmica en diverses ocasions. Les morellanes, dirigides per l’entrenador i president del club, José Moreno, han anat millorant temporada a temporada des de ben menudes.

Actualment són un bloc molt potent que pot competir davant qualsevol rival. Esta temporada per exemple van guanyar al San Blas, fet que no havia passat mai en la trajectòria del CBF Morella i van ficar molt complicada la victòria del totpoderós Ros Casares, indiscutible millor equip de la categoria i màxim favorit a guanyar la Final Four. A la primera fase, el CBF Morella va passar amb molts de mèrits i en aquesta segona part de la competició han fet molt bé els deures i això els ha donat el passaport a la competició de cap de setmana que ajunta als millors equips de la Comunitat Valenciana.

Més informació:

1 comentari

  1. Estes xiques són un grandíssim exemple de treball, constància, sacrifici i qualitat. Han canviat la història del bàsquet morellà i són un dels millors equips de la Comunitat. Ànim i a per tot en la Final Four!