Manuel Milian Mestre, “tertulià a jornada completa” segons el Diari de Girona

comarquesnord.cat . Girona . diumenge, 25 de març de 2012 .
Etiquetes: , , ,

El Diari de Girona s’ha fet ressò aquest cap de setmana d’un estudi publicat pel blog de Joan Vallvé on es fa una anàlisi dels “tertulians que apareixen amb més freqüència en els mitjans de comunicació” i, per tant, els que poden arribar a ser més influents en l’audiència catalana.

L’estudi de Vallvé, que “s’ha centrat en les tertúlies d’Els matins de TV3, de El matí a Catalunya Ràdio i El món a RAC1 del 12 de gener al 15 de febrer” segons el digital gironí, deixa clar que Manuel Milian Mestre és un dels “tertulians que treballen a jornada completa als mitjans catalans”, segons paraules del propi diari. El morellà ocupa el segon lloc del rànking, només superat per Joan B. Culla, encara que tots dos empatats a 10 tertúlies.

Milian Mestre és habitual d’Els Matins de TV3, de les tertúlies de Catalunya Ràdio, on sovint exerceix de militant de la comarca dels Ports, defensants els interessos de la seua terra de naixement. D’aquesta manera, se l’ha sentit dir que lamenta “l’abandó” dels Ports per part de la Generalitat Valenciana o referir-se al professor morellà Sergio Beser.

L’estudi, però, no recull que també participa sovint en el programa 8 al dia de 8tv, la televisió privada autonòmica del Grup Godó, on ara treballa Josep Cuní, anterior presentador del programa matinal de TV3.  També és una cara reconeguda pels espectador de El Gato al Agua del polèmic canal Intereconomía.

Milian Mestre, a més, apareix en aquest estudi com al tertulià més major dels analitzats, ja que té 69 anys.

Més informació: | | |