Nandet recull 678 euros per Vilafranca Solidària

comarquesnord.cat . Vilafranca . diumenge, 25 de març de 2012 .
Etiquetes: , ,

Els veïns de Vilafranca han tornat a demostrar la seua solidaritat amb la Banya d’Àfrica. En esta ocasió s’han recollit 678 euros que es destinaran a l’activitat que l’ONG “Save The Children”, està desenvolupant al continent africà per lluitar contra la fam. Els diners s’han recollit gràcies a la col.laboració de tres actors locals. El pallasso Nandet, amb la col · laboració de l’actor Rafa Vicent i Sergi Altaba van presentar este cap de setmana “Càsting”. Va ser l’estrena d’una producció que va comptar amb la presència de centenars de veïns.

La sala Carles Pons es va omplir per assistir a l’espectacle. El públic va optar, a més, al sorteig d’unes titelles, donades per l’artista Nandet. Fins avui Vilafranca Solidària ha dut a terme diverses activitats de col · laboració amb la Banya d’Àfrica.

Des que es va iniciar la campanya s’han anat incorporant associacions que tenen previst dur a terme activitats. Així el Club de Futbol ja ha anunciat que quan s’inicie la temporada 2012 – 2013 s’incorporatà. Aquells interessats a col · laborar només han de comunicar a Vilafranca Solidària o al Consell de Benestar Social. Periòdicament el Consell es reuneix per anar perfilant les activitats. Al Consell de Benestar Social estan representats tots els partits poíticos, ONG i sindicats.

A més dels actes que s’organitzen, les aportacions voluntàries es poden realitzar en els comptes de les ONG a Vilafranca especificant “Crisi Alimentària Banya Àfrica”. Un concert de la Unió Musical de Vilafranca, un concert a l’església Arxiprestal de Morella, els sainets de Sant Antoni, la mostra 10 Anys d’Exposicions, un DVD del col · legi per Nadal han estat algunes de les activitats organitzades. Intermon, Unicef, Creu Roja i ara Save The Children han estat les ONG que han rebut fons.

Més informació: | |