Un Pena-roja innocent en defensa (4-2) cau davant del Castellseràs

comarquesnord.cat . Matarranya . diumenge, 25 de març de 2012 .
Etiquetes:

Pena-roja va caure este cap de setmana al camp del Castellseràs (4-2) després de fer un bon partit. Tot i això, la falta d’encert de cara a porteria i les facilitats defensives que va donar, van condemnar un equip que hagués pogut marxar del feude del Baix Aragó amb algun punt. De fet, los pena-rogins se van avançar al marcador. Lo Castellseràs va posar la rèplica amb l’empat (1-1) i després d’un error en atac que hagués pogut suposar el segon dels de Pena-roja, va arribar el segon del Castellseràs. Los del Baix Aragó inclús se van posar en un còmode (4-1), aprofitant al màxim les ocasions que van tindre. Los del Matarranya van reduir distàncies (4-2) i tot i que encara van tindre diverses ocasions als peus, lo resultat ja no es va moure. Amarga derrota del Pena-roja que, tot i això, es manté en la segona posició. Això sí. L’accés a les semifinals serà car i veient com s’està vivint la lliga, pot haver-hi emoció fins l’última jornada.

Segons va destacar José de Laris, primer entrenador del Pena-roja, “sempre que arribe una derrota, cal valorar-ho malament. Encara així, lo Pena-roja va jugar bé, va donar la cara i quatre errades mos van condemnar”. Lo tècnic pena-rogí va afegir que “a banda de fer dos gols vam fer dos pals i vam tindre moltes ocasions més. Però si natres no les fem i l’equip contrari mos fa gols fàcils, no podem guanyar. Lo partit va estar més que igualat. Mos vam avançar, i el que hagués pogut ser (1-2) va acabar amb (2-1)”. Encara i els gols, lo Pena-roja va buscar la porteria rival, se va seguir atacant i inclús després del resultat ja sentenciat “s’hagués pogut fer algun gol més. Lo positiu és que l’equip no baixa els braços. L’equip ho ha entès i tot i que hem perdut, se va jugar bé i es va tocar la pilota”. L’únic van ser “les errades”, que van matar l’equip.

Lo negatiu és la derrota i veure com s’arrime el Castellseràs per darrere, que ara mateix és tercer a només un punt del Pena-roja. La pròxima jornada, Pena-roja tornarà a jugar a casa després de dos partits a domicili. Trobada molt important contra el Sástago, on se buscarà la victòria com ja se va aconseguir en la primera volta.

Més informació: