Morella alberga una trobada entre Oficines de Turisme de l’interior de Castelló i Terol

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 27 de març de 2012 .
Etiquetes:

El municipi de Morella ha acollit la primera reunió intercomarcal entre oficines de turisme. En ella, han participat tècnics i tècniques de cinc comarques distintes: Baix Maestrat i Els Ports, de Castelló, i Matarranya, Maestrazgo i Baix Aragó, de Terol. La trobada ha servit per a posar en comú l’oferta turística de cada una de les localitats i així poder oferir la millor i més àmplia informació als turistes que es desplacen fins esta zona.

En esta cita celebrada a les Sales Gòtiques del consistori morellà, la localitat amfitriona ha centrat la seua exposició a traslladar tota la informació referent al Sexenni. Estes festes són les més importants que celebra el municipi dels Ports de sis en sis anys. En esta ocasió, tindran lloc entre el dia 17 i 27 d’agost.

El primer tinent d’alcalde, Rhamsés Ripollés, ha rebut als participants en esta trobada i els ha animat a “col·laborar entre els distints destins perquè tenim una zona amb una gran varietat de recursos i possibilitats per a oferir als nostres visitants”. A més, afegia que “trobades com estes ajuden a multiplicar el potencial del turisme d’interior”. Ripollés també s’ha referit “a la importància d’innovar pensant en els nostres visitants potencials”. Respecte d’això, indicava que Morella acaba de fer “una aposta decisiva pel turisme de qualitat i ha presentat una aplicació turística per a mòbils smartphone que permetrà als turistes conéixer millor els nostres atractius turístics”. Finalment, l’edil també assenyalava que “és molt important la col·laboració amb el sector privat per a ampliar les possibilitats turístiques de cada municipi, especialment en estos temps de dificultats econòmiques”.

En la trobada d’avui han participat els tècnics i les tècniques de turisme de les comarques del Matarranya, Baix Aragó i Maestrazgo i els dels municipis de Cantavella, Mirambel, Castellote, Forcall, Vilafranca, Sant Mateu, Alcanyís, Morella i, del parc d’esport d’aventura Saltapins.

. Estudiants europeus a Morella

En la jornada d’avui també ha tingut lloc una altra important cita turística a Morella. Els alumnes i professors de la Universitat Jaume I, la University of Salford del Regne Unit i la Tampere University of Applied Sciences de Finlàndia que estan realitzant una anàlisi dels recursos turístics de Castelló, Sagunt i Morella, han visitat esta localitat. Estos tècnics pretenen conéixer els models de gestió turístics de cada ciutat i analitzar-los en profunditat per a avaluar la seua competitivitat i presentar millores.

. Vídeo . Oficines de turisme de Castelló i Terol a Morella

Més informació: