L’oli mil·lenari del Territori Sènia rep un guardó de la Fundació Dieta Mediterrània

comarquesnord.cat . Barcelona . dimecres, 28 de març de 2012 .
Etiquetes: , ,

El projecte de l’oli i les oliveres mil·lenàries del Territori de Sénia ha rebut un dels set diplomes d’honor de la Fundación Dieta Mediterránea per “possar en valor i ajudar a preservar un dels pilars de la dieta mediterrània”, com és l’olivera i l’oli d’oliva.

L’acte, que ha tingutla presència de les màximes autoritats de la ciutat, també ha lliurat el seu màxim guardó -el “Premi Fundación Dieta >Mediterránea” a Michelle Obama, la primera dama dels Estat Units d’Amèrica per haver promogut el programa “Let’s Move”.

El projecte de promoció de l’oli i les oliveres mil·lenàries és un dels més ambiciosos que porta endavant la Taula del Sénia, mancomunitat que agrupa a pobles del nord de Castelló i del sud de Terol i Tarragona que tenen problemàtiques semblants i per als que es busquen solucions conjuntes, com ara la promoció turística i gastronòmica, entre altres tantes. En la darrera fira internacional de turisme de Madrid, FITUR, es va nomenar embaixador “urbi et orbi” del conjunt d’Oliveres Mil·lenàries del Territori del Sénia al conegut actor Juan Echanove.

Més informació: | |