El Ministre Soria diu que el govern complirà amb tots els Paradors iniciats

comarquesnord.cat . Madrid . dijous, 29 de març de 2012 . 1 comentari
Etiquetes: , ,

El ministre d’Indústria, Turisme i Comerç, José Manuel Soria ha declarat aquest dimecres que el govern complirà amb “els compromisos de tots els Paradors que estan iniciats”, però fent la significativa puntualització de “dins de la situació financera de Paradors, que es lamentable”.

D’aquesta manera han dit que es “culminarà” amb aquells que tinguen les obres començades, però que no se’n plantejarà cap de nou. El Ministre ha declarat que queda per davant una tasca “árdua”, però que s’enfrontarà a ella amb “determinació i claredat” per a que Paradors torne a ser “una peça clau per a recolzar la marca Espanya i una empresa generadora de riquesa”

El Partit Popular de Morella, per la seua banda, valora positivament les declaracions realitzades pelMinistre d’Indústria José Manuel Soria ahir en el Senat, en les quals expressament ha manifestat que van a complir amb els compromisos de tots els paradores iniciats, entre els quals es troba el Parador de Morella.

“Així des del grup popular vam agrair el compromís adquirit i renovat pel Ministre amb el Parador de la nostra ciutat”, ha manifestat en un comunicat el portaveu Guillermo Sangüesa.

Més informació: | |

1 comentari

  1. Uiuiuiuiiuui,,, si demà el Parador no està inclòs al pressupost… a algú se li deuria de caure la cara de vergonya…