Durant el mes de març Zueco, Valls i Aguirre van presentar els seus últims llibres a la Llibreria Serret



comarquesnord.cat . Vall-de-roures . dissabte, 31 de març de 2012 .
Etiquetes: , ,

El primer a donar-se cita a la capital matarrañense va ser Zueco que en aquesta ocasió va presentar la novel·la històrica “Rojo amanecer en Lepanto” i el llibre de viatge “Castillos de Aragón. 133 Rutas”. L’autor va voler destacar que en el cas de la novel · la és “una història novel · lada sobre l’època de la Batalla de Lepant. Una època històrica, i un fet històric, poc tractats a nivell literari, però que va tenir una gran importància històrica per a tot Europa “. Quant a “Castillos de Aragón. 133 Rutas “, Zueco va explicar a Ràdio Matarranya que “he volgut fer un llibre que no sigui només una guia turística, sinó que també ens acosti a la història, les llegendes i tot el succeït en cada un dels Castells que es poden trobar en el text”.

Després l’escriptor saragossà, el 17 de març va ser l’escriptora Coia Valls la que va realitzar la primera presentació a nivell estatal del seu últim treball “El Mercader. El despertar d’una nova Barcelona”. Aquesta nova obra s’endinsa en la Barcelona del segle XIV i en com els seus habitants poc a poc es van obrint al mar Mediterrani. “És un llibre que tracta una situació de crisi molt important i és una ciutat que pateix, però que desperta buscant alternatives i finalment les troba obrint-se al mar”, va apuntar Valls a Ràdio Matarranya que també va voler afegir que “el llibre tampoc renuncia als viatges, que és una mica la meva marca, i El Mercader també s’obre al mar. Ell pensa que la sortida és no posar més muralles i es va a Alexandria, a València, a Tortosa…”.

Finalment, el 24 de març, va ser Francisco Javier Aguirre el que es va desplaçar fins a la Llibreria Serret per presentar el seu “Desertors de Déu” que revela la història d’un fill secret d’un eclesiàstic afusellat per les tropes franquistes durant la Guerra Civil.

. AGENDA D’ACTIVITATS PER AL MES D’ABRIL
. DIVENDRES 6 D’ABRIL
Presentació del llibre “El mes de la Fraqueta” a càrrec de Vicent Pellicer.

. DISSABTE 7 D’ABRIL (12.30)
Presentació del llibre “La metgessa de Barcelona” a càrrec de David Martí.
. DISSABTE 7 D’ABRIL (18.30)
Presentació dels llibres “La senyora d’Avinyó” i “L’any del Lluc” a càrrec de Fracesca Aliern, Josep M. Tibau i Joan Pinyol.

. DIUMENGE 8 D’ABRIL
Presentació del llibre “Llocs màgics d’Aragó” a càrrec de Carles Ollés Estopiñà.

DISSABTE 14 D’ABRIL
Streaming literari a la Llibreria Serret amb la presentació de noves publicacions de March Editors.

. DISSABTE 21 D’ABRIL
Presentació del llibre “L’Andalusia dels viatgers” a càrrec de Jesús Ávila Granados i presentació de l’obra de Joan Panisello.

. DIUMENGE 22 D’ABRIL
Presentació del llibre “Els crims del Matarranya” a càrrec d’Isidre Garrido.

. DISSABTE 28 D’ABRIL
3ª Trobada del Gènere Negre al Matarranya. Literatura i vi a la Llibreria Serret.

Més informació: | |