Bodegas Crial Lledó i la Cooperativa San Pedro de Queretes, premiats entre els millors vins en la Fira

comarquesnord.cat . Queretes . diumenge, 1 d'abril de 2012 .
Etiquetes: ,

Milers de persones del territori se van desplaçar este cap de setmana fins a la capital vitivinícola del Matarranya per degustar els millors vins de temporada, un reconeixement que es va complementar amb lo lliurament dels premis als millors vins. Enguany, i després de l’èxit que va tindre l’any passat lo vi de Nuestra Señora del Olivar de Lécera, los vins del Matarranya van tornar al més alt nivell en algunes categories.

Precisament, Bodegas Crial de Lledó va ser distingit com lo celler amb lo millor vi blanc jove de la temporada. Al respecte, Carlos Albesa, propietari d’aquest celler, va explicar als micros de Ràdio Matarranya, que “estem molt orgullosos del premi perquè després de passar-te l’any treballant al camp en la vinya i a la bodega en los vins, que te donon un reconeixement és molt agraït” i també va destacar que “un premi com este te carregue les piles, te done una gran injecció d’energia per a continuar millorant”.

Per la seua banda, la Cooperativa San Pedro de Queretes va rebre el premi al millor rosat jove. Després de rebre el guardó, Alfonso Cardona, gerent de l’entitat, va defensar que “és un orgull guanyar un premi, i més si es lo de la fira del poble. Sobretot perquè la gent del poble i la junta de la cooperativa se senten orgullosos i els agricultors, que són los que realment treballen dia a dia, noten que els seus esforços són recompensats”.

En la categoria Vinos de la Tierra (on s’integren totes les empreses i cellers de l’Aragó que participen en la Fira del Vi), la resta de premis van anar a parar a Vins Montaner de Maella, que va aconseguir els premis al millor vi negre i el millor criança. Finalment, en la categoria per a vins de la Terra Alta, la distinció va ser per al Celler Frisach pel seu Blanc Jove, mentre que el Celler de Batea va ser reconegut com millor Negre Criança.

. Fotogaleria . La Fira del Vi de Queretes 2012

Més informació: |