El Cinctorrà no va tindre el seu dia a La Salsadella

comarquesnord.cat . Salsadella . diumenge, 1 d'abril de 2012 .

No va ser el dia del Cinctorrà. L’equip afrontava el partit a La Salsadella amb moltes baixes per lesió o sanció i a més, es van cometre errades infantils amb regals en defensa que van comdemnar a l’equip a la derrota. Això ho va saber aprofitar el Salsadella per a guanyar el partit amb un clar 4-0. Cal destacar que l’àrbitre li va anular dos gols al Cinctorrà, en accions molt protestades per l’equip visitant.

Al minut 1 i sense temps per a res, gol del Salsadella. 1-0. Una acció que en part va condicionar el desenvolupament del joc i del partit. A més, el gol es produia en una llançament de falta, va saltar tota la barrera i el baló es col·lava mansament a la porteria del Cinctorrà.

Primera part molt disputada i en la que el Cinctorrà va tenir fins i tot més ocasions que el Salsadella, que al minut 35 marcaria el 2-0 en un altra acció desgraciada. Centre des de la frontal sense perill aparent que el porter Diego no pot blocar i que aprofita el davanter Tito per fer el 2-0. Al minut 43 l’àrbitre anula un gol a Iván Roda per fora de joc totalment inexistent. Amb el 2-0 a favor del Salsadella acaba la primera part.

A la segona part el Cinctorrà va eixir decidit a capgirar la situació i disposaria de dues clares ocasions a les botes d’Albert i Iván Roda. Al minut 55, el Salsadella marcaria el 3-0 a l’eixida d’una jugada embarullada en la que es reclamava falta sobre Alejandro. Poc després, el Salsadella es quedaria en 10 jugadors al patir una expulsió al minut 65 i els de Cinctorres jugarien 35 minuts en superioritat numèrica, però no serviria per a gran cosa. Al 70, segon gol anulat al Cinctorrà, que marca Albert però l’àrbitre no el dona com a bo per possible falta al porter. Acció molt protestada. Ja al minut 72 i en un altre regal defensiu, el Salsadella marca el 4-0 definitiu.
Massa errades que van comdemnar al Cinctorrà al 4-0 final. Ara l’equip és tercer amb 51 punts, els mateixos que el Rossell i es queda a 3 punts del Xert. A la propera jornada el Cinctorrà rebrà al Pla de Mig Ull al Césped La Plana Benlloch.