El Xert es situa segon al vèncer al Vilafranca

comarquesnord.cat . Xert . diumenge, 1 d'abril de 2012 .

El Vilafranca no va poder puntuar al Camp de les Forques de Xert en el encontre disputat el diumenge per la vesprada, fet que situa al Xert a la segona posició de la classificació després de la derrota del Cinctorrà a la Salsadella. El Xert va ser superior al Vilafranca i ho plasmava amb un 3-0 final al marcador, encara que el Vilafranca va intentar plantar cara i els locals no aconseguien sentenciar el partit fins ben entrada la segona part.

Primera part que s’iniciava amb domini del Xert, ja que els locals van portar clarament el pes del partit i als primers minuts el porter del Vilafranca feia 3 grans parades evitant el primer gol dels locals. Malgrat això el Xert faria l’1 a 0 al minut 15 de partit. Un primer temps en el que el Vilafranca inquietaria molt poc la porteria del Xert. Amb 1-0 al marcador s’arribava al descans.

La segona part començava amb major domini del Vilafranca als primers minuts, encara que sense crear excesiu perill a la porteria del Xert. Al minut 58, baló llarg per als davanters locals que aconseguien el 2-0. El partit continuaria amb molt de toc de baló al centre del camp per part del Xert, intentant dormir el joc als minuts finals de l’encontre, encara que al temps afegit arribava el 3-0 definitiu.

Amb aquest resultat el Vilafranca continua a l’onzena posició de la classificació amb 28 punts i el Xert dona el salt a la segona plaça de la 2ª Regional amb 54 punts. A la propera setmana, després del descans de Pasqua, el Vilafranca s’enfrontarà al Camp del Serrito amb el líder de la lliga, Els Ibarsos, que a més es pot proclamar matemàticament campió de la 2ª Regional si suma els tres punts al camp vilafranquí.