Lo Cretense aguanta durant 70 minuts, insuficients per rascar algun punt de Calanda

comarquesnord.cat . Matarranya . diumenge, 1 d'abril de 2012 .
Etiquetes:

Lo Cretense va sumar este cap de setmana la quarta derrota consecutiva en una lliga per l’ascens que se li està fent costa amunt. Los de Queretes van patir les seqüeles de la celebració de les fires al poble, encara que van aguantar i donar la cara durant 70 minuts de partit. Encara així, i sobre un terreny de joc d’herba artificial que sobrecarrega les cames, l’equip del Matarranya no va tindre oportunitats clares per aconseguir una cosa més interessant. Calanda va buscar la victòria i la va trobar. Lo primer gol va arribar al minut 58, i la sentència no es va plasmar fins al minut 80. La llàstima va ser que per pràcticament primera vegada en la temporada, lo tècnic del Cretense, Alfredo Fuster, va comptar amb tots los efectius.

Segons va defensar lo mateix entrenador del Polideportivo Cretense, “ere un partit que se jugava a primera hora de la tarde, amb molta calor, i les circumstàncies de que era fira al poble, a l’equip no se li podia demanar més”. Tot i els canvis, “això no es va notar perquè els jugadors no rendeixen lo mateix quan hi ha festes pel mig”. Encara així, “al Calanda se’l va aguantar bé. Ells van tindre cinc oportunitats i van fer 3 gols. Natres en vam tindre cinc i no en vam fer cap. I això es paga car, perquè ens haguérem pogut avançar al marcador”. Fuster va explicar que el rival “va jugar molt bé per les bandes, lo camp és molt ample, i això també repercuteix”. Es tracte de l’últim partit de la primera volta, un recorregut que Fuster considera “molt pobre, sobretot per les ocasions i com s’han desenvolupat los partits. Això és un gran condicionant, perquè l’equip està lluitant igual, però no té la sort de cara a la porteria”. Per tant, potser Cretense mereixeria un poquet més.

Amb esta derrota, lo Cretense se manté en la penúltima posició amb 3 punts, un per sobre de l’Alcorisa, que es manté cuer de la categoria amb només 2 punts. Per dalt trobem al Casp, que és líder de l’ascens després de guanyar els 7 partits que ha disputat fins ara. Lo segon és l’Sportin, amb 18 punts (3 per sota el Casp).

Més informació: