Pena-roja recupera les bones sensacions a casa en un partit que hagués pogut golejar

comarquesnord.cat . Matarranya . diumenge, 1 d'abril de 2012 .
Etiquetes:

Important victòria la que es va viure el passat diumenge al camp del Pena-roja. L’equip del Matarranya va fer un bon partit, va generar moltes ocasions de gol i hagués pogut guanyar d’una golejada d’escàndol. Encara així, i com acostuma a viure l’afició de Pena-roja, l’equip va patir després de que el Sástago reduís distàncies en la segona part (2-1) de penal. Tot i això, lo bon plantejament tàctic i la inferioritat numèrica del rival, van ser claus perquè el Pena-roja s’emportés los 3 punts. Una victòria que a la vegada pose sobre la taula la falta d’efectivitat que està tenint l’equip en los últims minuts. Van tindre una vintena d’ocasions de gol, se va fallar un penal, se van estavellar dos balons al pal i el rival se va retirar del camp al minut 75 quan se quedava amb 8 hòmens.

Segons va destacar el primer entrenador del Pena-roja, José de Laris, “una victòria molt important sota pressió, perquè abans de jugar ja sabíem que el Castellseràs havia sumat los 3 punts”. Laris va reconèixer la quantitat d’ocasions de l’equip. “Mos agrade atacar, som l’equip que més gols ha fet, i igual com vam fallar moltes ocasions també les creem i això és important per guanyar els partits”. Lo primer entrenador del Pena-roja va dir que “l’equip va prendre la lliçó de Samper i des del primer minut vam anar pel partit, un monòleg que hagués pogut acabar amb un 5-0”. Tot i fallar el penal, “vam marcar el primer gol a la primera part, i tot va ser més fàcil del que s’esperava”. Laris va dir que “volem classificar-nos per a les semifinals, perquè per al Pena-roja serie molt important. A més, l’equip va acabar molt bé físicament, i en estos últims partits s’ha tornat en un bon estat físic”. Una vegada més, Laris va felicitar l’equip pel treball fet i el compromís.

Amb esta victòria, Pena-roja es manté a la segona posició amb 13 punts, un per damunt del Castellseràs, que s’ha convertit amb lo màxim rival del Pena-roja després de que el gol average estigue empatat entre els dos equips. La pròxima jornada, Pena-roja jugarà contra el Samper. A més, coincideix que hi haurà partit entre el líder i el Castellseràs.

Més informació: