Tres ferits, dos d’ells greus, en un impactant accident de camió a Vall-de-roures

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . diumenge, 1 d'abril de 2012 .
Etiquetes:

Tres persones han resultat ferides en l’accident de camió que es va produir el dissabte de matí a la carretera A-231, al terme municipal de Vall-de-roures. Lo vehicle articulat de grans dimensions es va precipitar pel pont de pedra de la A-231 que hi ha just abans de la carretera de La Portellada. Segons les fonts consultades, dintre del vehicle hi anaven tres persones, dos de les quals pateixen ferides greus, i eixien de Vall-de-roures direcció Valljunquera.

L’accident va tindre lloc al quilòmetre 15,8 de la carretera de La Freixneda, després de que el vehicle de gran tonatge agafés mal lo pont i es precipitatés al riu Tastavins. Lo camió és marca Volvo FH 480, i ere conduït per M.P., veí de 29 anys de Vall-de-roures i de nacionalitat romanesa. L’estat del conductor és greu. Un altre dels acompanyants, A.D., de 39 anys i també resident de Vall-de-roures també està greu. Lo tercer viatjant, C.D., de 19 anys, va resultar ferit greu.

De moment es desconeixen les causes del sinistre, encara que la hipòtesi més certera que es barralla és que la càrrega que portava el camió es va desplaçar i això va fer que es precipités pel barranc. De fet, lo camió transportava material de gran tonatge, i a la carretera pràcticament no hi ha frenada. Lo camió inclús va caure mig bolcat al riu. Los fets van ocórrer el dissabte, cap a les 07.55 hores del matí, quan lo camió se’n va eixir pel marge esquerre de la via.

Més informació: