Valderrobres s’assegura plaça a semifinals després de guanyar (0-3) a Híjar

comarquesnord.cat . Matarranya . diumenge, 1 d'abril de 2012 .

Valderrobres s’ha assegurat jugar les semifinals de Copa Federació a falta de tres partits després de golejar (0-3) l’Híjar. Important victòria dels de la capital del Matarranya, que es van avançar al minut 10 de la primera part i que, tot i no fer un bon futbol, van sumar la 5ena victòria consecutiva per assegurar-se plaça de semifinals, ja que la derrota del Calaceit contra Chiprana deixe la tercera posició a 9 punts. L’arribada d’un primer gol matiner va posar les coses més fàcils per als del Matarranya, que es van trobar un camp molt dur i unes circumstàncies que no deixaven practicar un bon futbol. Encara així, i davant d’un Híjar completament mermat i que només ha sumat 2 punts de 21 possibles en lo que va de Copa, los del Matarranya van matar el partit a la segona part i en ningun moment van veure perillar la victòria. Excel·lent ratxa la del Valderrobres, que no ha perdut en tota la Copa i que ha sumat un total de 21 gols (una mitjana de tres per partit). Després de Setmana Santa, al Valderrobres li esperen dos partits seguits a casa i a priori fàcils. La nul·la pressió que tindrà d’aquí a final de lliga regular, encara pose les coses més fàcils, uns partits on se vol oferir bona imatge a l’afició i en los que es donarà més minuts a aquells jugadors que no han tingut tanta presència esta temporada.

Segons va explicar Alejandro Romero, davanter del Valderrobres, va ser una victòria “molt important perquè ara tenim una tranquil·litat màxima. Ara intentarem buscar la primera posició, però ja no tindrem la mateixa pressió durant estos 3 partits que queden de lliga”. Del partit, Romero va dir que “per a l’espectador va ser el partit més horrible que et pots tirar a la cara. Lo camp d’Híjar és d’argila, i quan està sec està dur com una pedra. Tenien les pilotes desinflades i va ser un partit amb moltes pilotes llargues”. A més, lo jugador del Valderrobres va reconèixer que “Juan Pablo les va enclavar totes, i ells van estar molt queixons i no van estar al partit”. Tot i això, lo més important “són los 3 punts”. Amb la classificació per a semifinals assegurada, Romero va defensar que “a natres mos és igual lo rival que vingue a semifinals”, però no va amagar la il·lusió de “jugar contra el Pena-roja a la final, perquè serie una festa del Matarranya”. Romero va jugar dos temporades amb lo Pena-roja i l’amistat i relació entre les directives del Pena-roja i el Valderrobres ha estat molt bona des que el Pena-roja competeix a la Regional. Valderrobres ja ha fet la feina. Ara falte que Pena-roja s’asseguro la segona posició.