Ximo Puig reconeix emocionat que haurà de deixar l’alcaldia de Morella

comarquesnord.cat . Alacant . diumenge, 1 d'abril de 2012 . 1 comentari
Etiquetes: , , ,

Ximo Puig, amb una evident ressaca d’una llarga nit d’activitat política interna del PSPV-PSOE, ha acudit vora la una del migdia al paraninf de la Universitat d’Alacant ja com a secretari general del partit.

El nou líder, en les seues primeres declaracions a la premsa aquest diumenge, ha tingut paraules per al seu futur i el de la ciutat de Morella. Puig, que ha sigut alcalde des de l’any 1995, haurà de deixar el càrrec per a poder fer front a la nova tasca de líder dels socialistes valencians que se li ha encomanat.

“Vaig a plantejar als meus companys i companyes la necessitat de deixar-la. Ho dic en certa emoció. És un moment humanament delicat perquè allí és on he fet una bona part de la meua activitat política: hem canviat la ciutat. Però hi ha un equip magnific que, a ben segur, tirarà endavant el poble”, ha puntualitzat amb paraules entretallades i una evident emoció als ulls.

El fet de deixar l’alcaldia de Morella no ha de ser obligatòriament immediat, i queda el dubte de si ho farà abans o després del 53 Sexenni, una de les properes cites claus per a la ciutat de Morella. El més probable és que el substitut siga Rhamsés Ripollés, segon en la llista dels socialistes a les passades eleccions locals i primer tinent d’alcalde. Aquest fet, però, tampoc és automàtic i es podria donar l’improbable cas que el grup socialista presentara a un altre dels membres elegits per les urnes.

. Vídeo . “Hi ha un equip magnific que, a ben segur, tirarà endavant el poble”

Més informació: | | |

1 comentari

  1. Enhorabona Ximo.
    Et desitjo tota la sort i força per tirar endavant al PSPV i arribar a la presidencia de la Generalitat Valenciana.
    Una abraçada desde Barcelona.