“Com a bon morellà, farà les coses amb molt de rigor”

comarquesnord.cat . Barcelona . dilluns, 2 d'abril de 2012 .
Etiquetes: , , ,

“Jo avui tinc que aprovar amb molta satisfacció i per imperatiu de les circumstàncies a l’alcalde de Morella, Ximo Puig”, començava Manuel Milian Mestre la seua intervenció a Els Matins de TV3 en la secció on els col·laboradors del programa, del que ell és habitual, ‘aproven’ o ‘suspenen’ a qui consideren oportú.

Milian Mestre ha explicat que Puig “ha sigut un gran alcalde de Morella i ja ha anunciat que tindrà que deixar l’alcaldia”. Desde l’any 1995 ell guanye totes les eleccions” i ha fet una petita biografia del que considera “el meu amic”: “Ximo Puig és un periodista, que va deixar la carrera per la política i immediatament va ser fitxat per Joan Lerma com a cap de gabinet seu a la Generalitat Valenciana”

El també periodista i polític, vinculat des de fa dècades al Partit Popular, apunta que “no cal més que anar a Morella i veure com una ciutat medieval l’ha ressucitada Ximo Puig”, sentència que ha completat assegurant que “és molt bona persona, molt amic de tothom” i que “els reconeixements al meu poble me’ls ha fet ell, no el PP, encara que el PP ha governat poc, tot hi ha que dir-ho”

Als motius de l’aprovat, afegeix Milian Mestre que “és un gran administrador, com a alcalde. És un home de molta habilitat, com ha demostrat en aquest congrés”. “Com a bon morellà, farà les coses amb molt de rigor”, concloïa.

. Vídeo . Milian Mestre aprova a Ximo Puig als Matins de TV3

Més informació: | | |