El cinctorrà Armand Querol estrena càrrec a TV3 amb polèmica

comarquesnord.cat . Barcelona . dilluns, 2 d'abril de 2012 .
Etiquetes: , , , ,

El futur vicepresident del consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) és Armand Querol, de Cinctorres, membre del Partit Popular, que obtindria el càrrec seguint el pacte no escrit entre CIU i el PP al Parlament de Catalunya i que inclouiria que la vicepresidència de la televisió i la ràdio pública catalanes estiguen en mans dels populars.

La polèmica ha saltat de seguida. El nou càrrec, qui encara no ha pres possessió del mateix, ha proposat -en una entrevista a La Razón- que “el mapa del temps de TV3 deu mostrar a tota Espanya.

“Sí que és veritat que el mapa del temps ha de ser molt ampli i ha d’eixir dibuixat de nord a sud, i d’est a oest, la totalitat d’Espanya. Crec que cal posar sobre la taula aquest tema i no crec que hi hagi massa problemes. Que hi hagi una dedicació més especial al que és Catalunya, d’acord, però sense oblidar la resta d’Espanya. Jo ho defensaré perquè no hi ha un lloc on digui el contrari. No hi ha un llibre d’estil que digui que cal parlar dels «Països Catalans» i crec que cal donar una informació més àmplia perquè si agafo el cotxe i vaig a Toledo voldria que el senyor Tomàs Molina em digués que a Toledo va a ploure”, apunta el cinctorrà al mitjà conservador en l’entrevista. Querol, en les mateixes declaracion a La Razón, apunta que no s’ha de renunciar als drets del Barça i que mantindria la Fòrmula 1, però que potser cal reduir “dos o tres canals” de TV3, encara que reconeix que alguns tenen un “cost mínim”.

El mateix periòdic recorda que Armand Querol va entrar a la CCMA al 1996 i que durant 21 anys ha sigut regidor del PP a Rubí, adscribint-se a “l’aznarisme” i “al vidalquadrisme”.

Més informació: | | | |