Morella potència la seua oferta cultural i turística de cara a la Setmana Santa

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 2 d'abril de 2012 .
Etiquetes: , ,

L’Ajuntament de Morella ha tancat tota la programació cultural i turística per als dies de Setmana Santa. En total, l’agenda inclourà 30 activitats, a més de l’ampliació dels horaris dels museus i el castell. D’esta manera, el consistori reforça la seua oferta turística, en una setmana en la què es preveu una gran afluència de visitants.

Entre les activitats programades, destaquen els actes tradicionals de Setmana Santa, especialment les singulars processons de la Passió del Senyor, del dijous sant, i la del soterrament, del dia següent. A més, en estos dies hi hauran concerts, activitats culturals, esportives o religioses. Entre elles, criden l’atenció l’actuació de Bongo Botrako, la inauguració de l’exposició “Afganistan Possible”, que comptarà amb la participació de l’ambaixada dels Estats Units, la projecció del documental “Los Ojos de Ariana” i el posterior col·loqui amb el seu director, un campionat de tenis, els actes infantils i l’orquestra del gremi de la Joventut del 53º Sexenni o les visites guiades.

La regidora de cultura i de turisme, Maria Rallo, afirma que “oferir als visitants estos amplis serveis és un esforç important, però necessari perquè puguen disfrutar al màxim de la seua estada a Morella, en unes dates de gran importància turística per a la nostra localitat”. En este sentit indicava que “la programació és molt àmplia i va dirigida tant als nostres visitants com als veïns de la localitat”.

A més de tota la programació, Morella oferirà als visitants la possibilitat de conéixer la seua història, mantenint obertes les Torres de Sant Miquel, el museu Temps de Dinosaures, el de Sis en Sis i el Palau del Governador. També es podran visitar els monuments més importants, com són el Castell de Morella, Convent de Sant Francesc i la Basílica Arxiprestal. Rallo també recordava a aquelles persones que vullguen visitar Morella, que poden descarregar l’aplicació per a Iphone o Android, en la que s’arrepleguen rutes, història dels monuments o l’agenda.

Més informació: | |