Castellfort posarà en marxa el seu Aparthotel i està buscant qui el gestione

comarquesnord.cat . Castellfort . dimarts, 3 d'abril de 2012 .
Etiquetes: ,

L’Ajuntament de Castellfort ha tret a licitació la gestió de l’Aparthotel del poble. Aquest nou servei municipal ha estat iniciativa del propi Ajuntament que, amb un pressupost de 789.571’29 euros, va poder comptar en un ajud de la Conselleria de Economia, dins del programa “Desenvolupament Local” de 413.792,80 € i va destinar els fons de compensació eòlic de 2010, 75.000 euros, pèr poder portar endavant aquest obra.

L´edifici compta amb planta baixa, formada pel bar, cuina i menjador, la primera planta formada per tres habitacions i un apartament amb cuina i dues habitacions i la segona planta que té la mateixa distribució que la primera.

El poble ja comptava en places de turisme rural; ara amb aquest Aparthotel reforça l’aposta per aquest sector.

Els interessats a gestionar aquest establiment tenen fins el dia 5 d’abril per presentar les seves ofertes a les oficines municipals. Es tramite per procediment ordinari i obert, i els interessats hauran de presentar una memòria indicant les característiques bàsiques de l’activitat a desenvolupar.

En principi el pressupost base de licitació és de 18.000 euros, el que és tradueix en un import mensual 300 euros durant cinc anys.

Més informació: |