Vall-de-roures es queda sense ‘La mujer de negro’ per un desacord econòmic

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . dimarts, 3 d'abril de 2012 .
Etiquetes: ,

L’aval que demanaven los propietaris del Cine Montecarlo per projectar pel·lícules ha estat la causa de que este cap de setmana Valderrobres s’hagi quedat sense poder veure ‘La mujer de negro’. I és que tal i com va anunciar la setmana passada l’Ajuntament de Valderrobres, una empresa distribuïdora s’havia decidit a projectar en el Matarranya, un interès que a la vegada compartien també des del consistori de Valderrobres. Però el nou projecte s’ha tirat marxa enrere abans de començar per falta d’enteniment.

Segons va explicar dijous Ràdio Matarranya, una empresa distribuïdora es va interessar en projectar al Matarranya durant un mes de prova, una notícia que acollien amb bons ulls consistori i usuaris del Cine Montecarlo. A l’hora d’emetre, però, i tenint en compte que l’Ajuntament de Valderrobres no és propietari de la sala sinó que són espais llogats, l’arrendatari del Cine Montecarlo va demanar un aval. La falta d’enteniment entre estes dos parts ha fet que la iniciativa hagi acabat en aigua de borraines.

D’esta forma, lo Cine Montecarlo de Valderrobres seguirà sense obrir, un espai que es va tancar el passat mes de gener pel dèficit que generava a les arques municipals, ja que l’Ajuntament de la capital matarranyenca es va encarregar de la seua gestió durant dos anys. De totes formes, des del consistori no són del tot pessimistes i esperen que hi hagi una solució al ressorgiment del Cine Montecarlo. De fet, inclús s’ha especulat en què els propietaris de l’espai tornin a obrir i gestionar la sala.

Més informació: |