Els Bongo Botrako van fer que ixqués el sol el Dijous Sant

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 6 d'abril de 2012 . 1 comentari
Etiquetes: ,

El II Concert de la Primavera de Morella va complir les expectatives i no va deixar indiferent a ningú, reunint a centenars de persones a l’Espai Firal. El grup Bongo Botrako va ser l’actuació estelar, però la cita va tenir grans atraccions abans i després del concert.

El conjunt de batucada Brincadeira va oferir un autèntic espectacle pels carrers de Morella ple de coreografia i ritme, convertint-se en un dels moments màgics de la nit i repetint èxit dins de l’Espai Firal. Els joves de la Kinky Band obririen el concert per donar pas al reclam principal: Bongo Botrako. Aquest grup està de moda en el panorama musical actual i el seu disc “Todos los dias sale el sol” amb el tema del ‘Chipirón’ s’ha convertit en un dels més escoltats i venuts. Precissament esta cançó va ser una de les que més va triomfar durant la interpretació de les diferents peces. Tancarien Balkatalan Experience i diferents Dj’s.

Aquest ha el segon Concert de Primavera i es tornava a realitzar per mitjà de la col·laboració entre el consistori morellà i un empresari local. Cal assenyalar que esta forma de cooperació va començar a realitzar-se el passat any i, gràcies a la inversió dels empresaris, han actuat en la localitat grups tan importants com La Pegatina, Manel o Tom Bombadil. La fórmula consisteix en què el consistori morellà cedix l’Espai Firal i és la iniciativa privada la que assumix els costos de l’actuació.

Més informació: |

1 comentari

  1. es el pitjo grup que he vist. UHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!