El Gremi de la Joventut anima als més menuts la Pasqua de l’any sexennal

comarquesnord.cat . Morella . dissabte, 7 d'abril de 2012 . 1 comentari
Etiquetes: , , ,

En esta ocasió no hi havia inflables, però sí moltes altres propostes on escollir. L’Espai Firal de Morella es convertia en tot un món de cultures per disfrutar i també aprendre. El Gremi de la Joventut del 53 Sexenni de Morella organitzava una nova jornada de jocs per als més menuts que els tindrien ben ocupats el matí de dissabte. Quatre zones, quatre escenaris i quatre grans cultures. Els més menuts podien decidir per un dia si volien ser egipcis, hawaianos, indis o xinesos. En cadascun dels tallers, una disfressa per elaborar.

En la zona de China, els pentinats centraven l’atenció. Els hawaianos havien de confeccionar les faldes amb materials econòmics i tan sols amb l’ajuda de l’enginy. En el cas dels indis, destacava el maquillatge. Ratlles de colors que cobrien les cares dels menuts participants. Per últim, Egipte i l’esfinx tancaven el cercle de les cultures.

Les quatre cultures anaven mesclant-se amb el pas de les hores. Alguns es quedaven tan sols amb una, però no eren la majoria. Molts combinaven els diferents elements d’uns i d’altres per acabar apostant per una graciosa multiculturalitat. Amb els tallers culturals, altres tradicionals com un que no falta mai i que sempre repetix èxit: el de la sal de colors.

Han sigut molt participants, però tots ells ben organitzats. Des de la junta del Consell de la Joventut estan contents amb la resposta dels agremiats més menuts.

Després d’un matí de diversió, la festa continuaria per la vesprada al mateix lloc i de la mà del pallasso més famós de Vilafranca. Nandet amb el seu espectacle “Un somriure” tornava a centrar totes les mirades. La seua entrada a l’escenari va ser poc habitual. El pallasso accedia des de baix, passant entre els espectadors amb la seua peculiar maleta. Al seu pas, repartiment de caramels i primeres bromes d’un conjunt que s’allargaria vora una hora. Ja a l’escenari, els malabars amb diferents objectes farien que els menuts participaren en primera persona. (un poquet de número). Paraigües de colors que llençaven confeti, un tricicle, globus que adoptaven formes i molta màgia per tancar una jornada especial que conforma un cicle d’activitats que voran el seu final amb el 53 Sexenni de Morella.

. Vídeo . Disfresses i pallassos amb el Gremi a Morella

Més informació: | | |

1 comentari

  1. El nandet ja el tinc mes avorrit que avorrit es una merda empastra a la seua cara.
    UHHHHHH!!