LA FALSA: “El triomf d’un home honest”

Joan Carles Marcobal . 08 d'abril de 2012 .
Etiquetes: , ,

Com es pot resumir en tan curt espai el que sent una persona quan un amic seu ha estat elegit Secretari General del PSPV-PSOE? Sembla fàcil i tindria que ser-ho… però no ho és.

Tot i haver-hi una cinquantena de persones acompanyant a Ximo a Alacant no estàvem tots els que som, la presència física no és la més important. Als que vam tenir la sort d’estar allí i poder viure el moment els mòbils ens cremaven a les mans per les trucades de gent interessada, des de Morella i des de nombrosos indrets, les xarxes socials no paraven de creuar missatges ja que els nervis no eren patrimoni exclusiu dels presents a la Universitat d’Alacant com a públic.

Però a la fi hi va haver fumata blanca i en aquesta ocasió l’elecció es va decantar en favor del ‘nostre’ candidat. L’alcalde de Morella era triat Secretari General i l’alegria i -per què no dir-ho- la emoció van desbordar els presents després d’un inacabable matí d’espera, cigarrets i mirades de rellotge.

Va ser un honor viure eixa jornada però crec que parlo en nom de tots els que l’estimem si dic que més orgull si cap va ser estar al seu costat –físicament o no- fa quatre anys a València, quan el resultat no va ser favorable.

No cal ni dir que m’alegro però si m’ho permet diré que allà dins, molt al fons i xicoteta però suficient per fer-se notar, tinc una trista sensació, segur que egoista, si no puc gaudir tant de la companyia de l’amic, de la seua entranyable conversa i compartir tants bons moments.

Això sí, sempre li estarem agraïts per arrossegar-nos a la il·lusió. Amb ell podem.

Més informació: | |