La gestió de l’Oficina de Turisme de Calaceit tornarà a mans municipals

comarquesnord.cat . Calaceit . dimecres, 11 d'abril de 2012 .
Etiquetes:

L’Oficina de Turisme de Calaceit torna a mans municipals després de que la Comarca del Matarranya hagi estat la gestora del servei durant los últims anys. L’últim pas d’este canvi en la gestió es va produir en l’aprobació de la modificació puntual de relació de llocs de treball i planter de personal de l’actual exercici en l’últim plenari del Consell, i que afecta al personal de turisme. D’esta forma, l’Ajuntament de Calaceit serà el gestor del servei turístic, de la mateixa manera que fan altres municipis del Matarranya com Beseit, Pena-roja i La Freixneda.

En este sentit, Francisco Esteve, president de la Comarca del Matarranya, va explicar que “en l’últim plenari es va parlar de la modificació del personal laboral de turisme”. Això “afectava a l’Oficina de Turisme de Calaceit”, que abans “la gestió es feia des de la Comarca del Matarranya. Però aquí volem que tots los pobles siguen iguals”. Fins ara “hi havia pobles que es gestionaven les seues oficines”, va concretar Esteve, i així la de Calaceit “passe a ser una més com totes les altres”. A la vegada, serà el consistori de Calaceit l’encarregat de posar els horaris d’apertura de les instal·lacions

D’esta forma, l’Oficina de Turisme serà gestionada a partir d’ara per l’Ajuntament de Calaceit, qui a la vegada rebrà una ajuda (com passa amb totes les oficines que hi ha als municipis del Matarranya) per part de la Comarca. Les instal·lacions se mantindran a la seu que té la Comarca a Calaceit. A nivell laboral, això ha comportat una reducció i una redistribució del personal de l’administració comarcal, una decissió que segons va dir Esteve és “per estalviar econòmicament, mantenint lo mateix servei que hi havia fins ara”.

Més informació: