La Todolella no ha tingut cobertura de Movistar els dies centrals de Setmana Santa

comarquesnord.cat . La Todolella . dimecres, 11 d'abril de 2012 .
Etiquetes:

La Todolella ha estat quasi una setmana sense cobertura de Movistar, coincidint amb els dies centrals de la Setmana Santa i Pasqua. Dijous passat va començar a fallar el servei i el divendres 6 d’abril a les 14 hores el consistori va informar de la situació a Telefónica deixant la pertinent reclamació. Fins aquest dimecres, 11 d’abril, el servei no s’ha restablert.

La companyia telefònica apunta, segons l’ajuntament, que “cada usuari ha de posar una reclamació particular”.

Des del municipi s’han buscat, per a recuperar la telefonia mòbil d’aquesta companyia -la majoritària als Ports- en comptar amb major cobertura en la zona. Les reclamacions es vèien obligats a formular-les mitjançant telèfons d’altres companyies o per la xarxa fixa. Tot i això, les queixes individuals serien les úniques que hagueren pogut causar efecte després de les explicacions de Movistar.

La comarca viu de forma massa habitual avaries d’aquest tipus en els telèfons mòbils a pesar que els últims anys ha augmentat significativament el ràtio de cobertura mòbil en els municipis i en els seus termes municipals per a que arribe a masies i a zones més allunyades dels nuclis urbans. Forcall, per exemple, ha tingut en els darrers anys problemes de cobertura amb l’operadora Vodafone, el que es va solucionar amb la campanya “la mejor cobertura rural en toda España”.

Més informació: