Interior diu que intentarà accelerar el pagament a les Comarques

comarquesnord.cat . Aragó . dijous, 12 d'abril de 2012 .
Etiquetes: , , , ,

Lo conseller de Política Territorial del Govern d’Aragó, Antonio Suárez, va afirmar en l’últim Consell de Cooperació Comarcal que el Govern d’Aragó “intentarà accelerar els pagaments a les Comarques”. Suárez, que va presidir la reunió del dimecres 11 d’abril, va reconèixer en la seua intervenció que “hi ha dificultats de tresoreria i, en ocasions, de tramitació, que fan que sigue molt complicat transferir a totes les Comarques los fons incondicionats a principi de cada trimestre”.

Tot i això, lo conseller de Política Territorial i d’Interior va recordar que “s’està pagant com sempre, al final de trimestre, i l’important és que estos pagaments se facin”. De fet, lo conseller va recordar que el finançament de les Comarques no només no s’ha rebaixat sinó que, per primera vegada en molts anys, s’ha mantingut, “cosa que els presidents de les Comarques reconeixen i agraeixen”.

A la vegada, Suárez va afegir que “hi ha comarques que tenen més dificultats financeres perquè no han pogut estalviar en lo passat o perquè s’han vist obligades a prestar una sèrie de serveis que els ciutadans los han demandat”. Per això, va recalcar el conseller, “estem en un procés de reordenació competencial que pretén que les comarques no passon per estos problemes una vegada que es concreto quines són les competències i els serveis que han de prestar”.

Més informació: | | | |