S’obri la inscripció de l’Escola d’Estiu a Vilafranca

comarquesnord.cat . Vilafranca . dijous, 12 d'abril de 2012 .
Etiquetes: , , ,

L’Ajuntament de Vilafranca ha obert la inscripció per l’Escola d’Estiu, que es desenvoluparà entre el 2 de juliol i el 2 d’agost. Pablo Andrés Falcó, tècnic superior en activitats d’animació esportiva i monitor de temps lliure, serà l’encarregat de dirigir i coordinar l’activitat. Les dades sobre la inscripció es poden consultar i descarregar a la web de l’Ajuntament de Vilafranca.

Durant cinc setmanes els xiquets coneixeran els jocs de taula amb persones, la interculturalitat, els animals, el reciclatge i el medi ambient aixi com el món de la televisió. L’objectiu és educar els més menuts en el temps lliure, el joc i la imaginació. Es pretén incorporar al seu aprenentatge el coneixement de tècniques, materials i dinàmiques variades. Així mateix es buscarà proporcionar als xiquets diversió i entreteniment, al mateix temps que recursos perquè el puguen incorporar al seu temps lliure.

Els xiquets, a més, coneixeran més de prop el poble, la seua cultura i entorn. Tot en un ambient en què primaran valors com la solidaritat, la tolerància i el respecte al medi ambient. Enguany com a novetat s’estableixen dos torns d’entrada a les 9h les 10h del matí. Les activitats consistiran en tallers, jocs, esports i eixides. En els tallers s’estimularà la creativitat dels xiquets i la coordinació oculo-visual, desenvolupant la psicomotricitat. En els jocs es busca fomentar la cooperació, la integració, la tolerància, la participació i la diversió. A l’àrea esportiva es treballarà especialment la coordinació, l’equilibri, l’agilitat de resposta, la punteria, l’atenció…  Finalment, amb les eixides, la festa o els concursos s’apostarà per activitats extraordinàries que suposen punts d’atracció i motivació per als xiquets.

La quota per a una estada de tres setmanes és de 70 €, mentre que si l’estada és de cinc setmanes la quota serà de 90 €. En tots dos casos hi haurà preus reduïts per a famílies nombroses. En el primer cas la quota es redueix als 60 € i en el segon a 75 €. El termini per presentar la fitxa d’inscripció amb el rebut bancari es tanca el 31 de maig.

Més informació: | | |