Los amants de les ‘Harleys’ escalfen motors

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . divendres, 13 d'abril de 2012 .
Etiquetes: ,

Este cap de setmana, les ‘Rabosas Furas’ de Valderrobres organitzaran una nova ‘Biker Jamonada’. La concentració de Custom-Harley més important de la província arriba enguany a la sisena edició, i per a l’ocasió hi ha previstes moltes activitats. La trobada i concentració començarà este mateix divendres, perquè a les cinc de la tarde s’obrirà la inscripció amb cervesa de benvinguda. De cara a les deu de la nit, Arnon Biker Deejay Show i sisè concurs de glops de vi.

Lo dia gros de la concentració de motos serà demà dissabte. A les cinc de la tarde hi haurà un ‘rodeo’ a les piscines amb diversos premis. A les sis de la tarde, lo pavelló albergarà la ‘jamonada’ i degustació del magre de Terol, acompanyat de vi, pa i olives. A més, també hi haurà una exposició de motos. Més tard, se celebrarà una boda vikinga amb moltes sorpreses, així com una visita al casc històrica de Vall-de-roures. Ja de cara a la nit, sopar i concert amb Augie Burr & The Elvis Presley Tribute Band.

Lo diumenge es tancarà la ‘Biker Jamonada’ amb lo chupinazo que escenifica l’inici de les festes de Vall-de-roures, per després fer la tradicional excursió a algun municipi del Matarranya. Enguany, ‘Rabosas Furas’ ha programat un viatge amb moto a Queretes, per després fer una visita al casc històric i als monuments del poble i tancar la ruta en moto amb un dinar de cloenda. L’any passat, uns 300 motoristes van assistir a la 5ena ‘Biker Jamonada’. Si el temps acompanya, les previsions d’enguany són més bones.

Més informació: |