Més de 13.000 persones visiten Territorio Dinópolis en Setmana Santa

comarquesnord.cat . Terol . divendres, 13 d'abril de 2012 .
Etiquetes: ,

La Setmana Santa continua sent lo període de major afluència de públic a Territorio Dinópolis durant l’any. Enguany, 13.335 persones han visitat Territorio Dinópolis, de les quals pràcticament 10.000 ho han fet a Dinópolis Teruel. Estes xifres suposen un descens del 19 per cent respecte a l’any anterior, una caiguda motivada per les males previsions meteorològiques donades per als primers dies festius. No obstant, tant lo Diumenge com lo Dilluns de Pasqua, coincidint amb la millora del temps, Dinópolis Teruel va augmentar un 7 per cent los seus visitants respecte a 2011.

“Al principi, les expectatives que teníem des del parc per esta Setmana Santa eren molt positives, ja que al mes de març d’esta temporada hem obtingut millors xifres de visitants que en el mateix mes de l’any anterior. Encara que no hem arribat a assolir les xifres de l’any passat, encara que les previsions meteorològiques no han estat del tot favorables per a esta Setmana Santa, més de 13.000 persones han visitat Territorio Dinópolis”, va declarar Higinia Navarro, gerent de Dinópolis.

La gerent del parc també va assenyalar que “abril té dos ponts festius importants com són lo del 23 d’abril, Sant Jordi i sobretot, lo pont de l’1 de maig, en los que esperem que mos visiton totes aquelles persones que no han pogut fer-ho durant esta Setmana Santa”. Durant estes festes, la majoria dels visitants de Dinópolis han procedit de la Comunitat Valenciana (27,33%). En segon lloc se situen los visitants procedents de Catalunya (que són un 20%), seguits de madrilenys (16,67%), aragonesos (16,50%) i bascos (5,27%).

Per províncies, los madrilenys tornen a ser majoritaris estos dies a Territorio Dinópolis (16,67%), seguits dels valencians (15,80%), barcelonins (13,82%) i els saragossans (11,48%). Assenyalar que, una de les primeres accions comercials portades a terme per Dinópolis, va ser la promoció feta al Centre Comercial de la Gavia a Madrid durant lo mes de febrer.

Més informació: |