Calaceit recupera la senda de la victòria guanyant al Valdealgorfa (2-0)


Etiquetes:

Lo Calaceit va recuperar este cap de setmana la senda de la victòria i tot i que ja no es juga res (les semifinals ja estan massa lluny), l’equip del Matarranya val acabar la lliga en tercera posició i amb la moral forta de cara a la pròxima temporada. L’equip de Calaceit va afrontar un partit condicionat pel vent, jugant en contra d’ell a la primera part, però retenint de forma correcta al rival i intentant jugar pel terra. Lo joc propi va ser molt dificultós a la primera part, però a la segona, a favor del vent, les coses se van posar més fàcils. Lo bon estat físic i el perill en velocitat de l’equip, van decantar la balança cap als locals, que recuperen la senda de la victòria després de dos derrotes consecutives contra els equips que disputaran de forma matemàtica les semifinals. De cara a este cap de setmana, Calaceit i Híjar han decidit posposar l’enfrontament, ja que ni uns ni altres s’hi juguen res.

Lo portaveu i membre de la Junta Directiva del Calaceit, David Insa, va destacar que “ha estat un pas important per la moral de l’equip i per acabar la fase de copa d’una manera digna”. Insa va explicar que “contra el vent mos vam defensar prou bé, i de cara a la segona part, lo factor vent va facilitar el marcar dos gols”. Insa va dir que “el vent va condicionar en tot, però se va guanyar. “Durant la primera part vam estar prou bé en contra de l’aire. Jugàvem pel terra, dintre de les nostres possibilitats”. A més, “lo vent no mos va ajudar a les nostres ocasions, però va retindre el Valdealgorfa”. Pel que fa a situacions de perill, lo portaveu del Calaceit va apuntar que només va haver dos xuts llunyans i poca cosa res. Pel que fa a la històrica rivalitat entre Calaceit i Valdealgorfa, va ser un partit net i molt correcte. De cara a les pròximes jornades, i una vegada estan adjudicades les posicions de semifinals, “ara cal posar-se a la tercera posició, acabar amb la moral ben alta i mirar quines sorpreses mos portarà la Federació de cara a la pròxima temporada”.

Amb tot sentenciat, esta victòria del Calaceit consolide l’equip del Matarranya en la tercera posició amb 11 punts. Prou lluny estan ja el Nonasp i el Valdealgorfa, que es mantenen en quarta i cinquena posició empatats en los 7 punts. La pròxima jornada, Calaceit se la pren de descans, coincidint amb la Fira de l’Oli i que no es juga res amb Híjar.

Més informació: