El Vilafranca evita que Els Ibarsos es proclame campió al Serrito

comarquesnord.cat . Els Ports . diumenge, 15 d'abril de 2012 . 1 comentari

El Vilafranca i Els Ibarsos empataven a 2 gols en partit disputat el divendres per la nit al Camp del Serrito. Els visitants arribaven a Vilafranca amb l’objectiu d’aconseguir una victòria que els proclamara campions de lliga i certificara el seu ascens a la 1ª Regional. No van poder passar de l’empat davant d’un gran Vilafranca que va fer un dels seus millors partits de la temporada i amb el gol de Pablo Tena al minut 90 i que significava el 2-2, Els Ibarsos haurà d’esperar una setmana més per assegurar el campionat que pràcticament te a la butxaca.

El partit començava amb domini altern o millor dit encara, sense un dominador clar. El Vilafranca intentava construir jugades al centre del camp, encara que Els Ibarsos estava perfectament col·locat al terreny de joc i pressionava moltissim als rivals. Un líder que va demostrar la seua condició sobretot a la primera part, dificultant molt el joc del Vilafranca. Això si, el bagatge ofensiu del conjunt visitant es concretava en el gol (0-1 min. 21), marcat a l’aprofitar els davanters de Els Ibarsos una greu errada de la defensa vilafranquina. Amb l’empat a 0 el Vilafranca va estavellar un baló al pal i va disposar d’una gran ocasió amb un xut de Javi Prades que va eixir llepant el pal. Amb el 0-1 acabava la primera part.

La segona començava amb una clarissima ocasió de Els Ibarsos que va desbaratar David Vidal amb una gran parada. Corria el minut 48. A partir d’aquest moment el Vilafranca va dominar totalment la situació, sent superior al seu rival i creant clares ocasions de gol. Javi Prades obligava al porter de Els Ibarsos a fer una gran parada i Pablo Prades rematava alt per molt poc. Posteriorment un remat d’Adrián Andrés va eixir també llepant el travesser. Els Ibarsos aguantava el 0-1 amb moltes dificultats davant un inspirat Vilafranca. Espectacular partit al centre del camp de Santos i Javi Prades i lluita titànica d’Adrián Andrés a la davantera que es voria recompensada amb el gol de l’empat. L’hàbil davanter del Vilafranca furtava un baló a la defensa de Els Ibarsos i superava al porter amb un xut ras al minut 84, aconseguint l’1 a 1. El gol d’Adrián feia justícia amb el que s’estava veient al Serrito.

L’alegria vilafranquina duraria molt poc, ja que dos minuts després (al 86) una ràpida jugada de contraatac de Els Ibarsos, permetia marcar l’1 a 2. Bogeria total a la banqueta de Els Ibarsos, dels jugadors i del nombrós públic que arribava a Vilafranca per celebrar el títol de lliga. Però finalment no seria possible ja que al minut 90 el Vilafranca marcaria el 2-2. Falta al centre del camp que penjava a l’olla el porter David Vidal. El baló superava la línia defensiva i el porter fallava en la seua eixida quedant-se el baló als peus de Pablo Tena que marcava el gol de l’empat. Gran celebració per part del públic de Vilafranca que veia com el seu equip era capaç d’empatar amb el potent equip de Els Ibarsos i impedia que el títol de lliga es celebrara al Serrito. Excepcional partit del Vilafranca que va merèixer guanyar.

Cal destacar els incidents que es produien al final del partit quan el jugador de Els Ibarsos amb el dorsal número 11 agredïa amb un cop de puny a la cara al jugador del Vilafranca, Pablo Prades. L’entrenador vilafranquí Fernando Ibáñez en el seu intent de separar la tangana també va rebre un cop de puny a la cara. Lamentable final per a un fantàstic partit de futbol. L’àrbitre no va veure res i no va fer constar aquesta brutal agressió a l’acta del partit.