LA FALSA: “Quosque tandem abutere, Reig Pla, patientia nostra?”

Joan Carles Marcobal . 15 d'abril de 2012 .
Etiquetes: ,

En una actuació sense precedents i que supera les seues pròpies marques l’actual bisbe d’Alcalà de Henares i ex de València, Juan Antonio Reig Pla, va perdre la passada setmana una immillorable oportunitat de quedar-se callat i no ofendre més del que està a una societat laica farta de tants privilegis de l’Església.

Pegant-li un apretonet més a la rosca de la intolerància el prelat va arremetre contra homosexuals, dones i parelles de fet, fent gala una vegada més de la seua misogínia i homofòbia tantes vegades demostrades. Reig Pla va aprofitar la retransmissió dels oficis per part d’una televisió pública que paguem entre tots per llançar al vent les seues arengues.

Entre altres barbaritats ha arribat a dir que hi ha més violència de gènere entre parelles de fet que entre matrimonis catòlics, que els homosexuals freqüenten clubs nocturns des de ben jovenets i que hi ha dones en pecat que ofereixen favors sexuals per no perdre el treball o ascendir dintre del mateix. No cal ni dir que va parlar de l’infern en el que es troben les dones que han avortat.

Això sí, ni una paraula, ni una referència a Sor Maria Gómez Valbuena ni als pecats de la pròpia església dels quals no ha demanat perdó, així com tampoc als seus representants que van evitar el pes de la justícia gràcies a la connivència corporativa de l’empresa.

Senyor Reig Pla, el que estigue lliure de pecat que tire la primera pedra, ens hem de traure la viga del nostre ull abans de criticar la palla de l’aliè. Dominus Vobiscum, Monsenyor.

Més informació: |