Un total de 115 xiquets participen en la 10ena Cros de la Comarca del Matarranya

comarquesnord.cat . La Portellada . diumenge, 15 d'abril de 2012 .
Etiquetes:

La X Cros Escolar de la Comarca del Matarranya va reunir este diumenge 15 d’abril un total de 115 xiquets a La Portellada, en una cita esportiva i convivència que s’està consolidant en el calendari. Enguany, les curses, distribuïdes per categories i en algunes d’elles entre xiquets i xiquetes, l’entorn del polígon industrial de La Portellada va acollir la cita del cros, que va ser tota una festa.

Tot i el fred i el fort vent que va bufar durant la jornada a La Portellada, un total de 115 xiquets d’entre 3 i 16 anys se van inscriure a les diverses categories. A més, la festa esportiva va acabar amb una carrera protagonitzada pels adults (pares i organitzadors), que enguany va comptar amb la presència de 12 corredors. Lo Cros Escolar se va tancar amb l’entrega de premis dels guanyadors.

En les categories d’aleví, benjamí, prebenjamí i dels més menuts va ser on hi va haver més participació, no així en les categories d’infantils i cadets on es nota ja un notable descens de la participació en xiquets i xiquetes d’estes edats. Los participants eren, majoritàriament, eren jóvens de la Comarca del Matarranya, encara que també hi va haver participació de gent de la comarca de la Terra Alta.

Més informació: