Vilafranca demana, de nou, que es dote de personal l’Oficina Agrària

comarquesnord.cat . Vilafranca . dilluns, 16 d'abril de 2012 .
Etiquetes: ,

El Grup Socialista de l’Ajuntament de Vilafranca presentava una moció al ple d’aquest passat dilluns amb la que es demana a la Conselleria d’Agricultura que dote del personal necessari a l’Oficina Agrària de Vilafranca. Aquesta oficina dóna servei als ramaders de Vilafranca, Castellfort, Ares, Benassal, Vilar de Canes i Culla i realment compta amb tres places d’administratiu i una de tècnic, que fa molts anys que no estan cobertes en la seua totalitat.

Als darrers temps hi havien treballant dues administratives i es desplaçava un dia a la setmana un tècnic des de Morella. Des de la jubilació d’una de les administratives, l’oficina està funcionant baix mínims i als ramaders de la zona per fer alguns dels tràmits han de desplaçar-se fins a Morella. Des del consistori vilafranquí s’ha demanat en infinitat d’oportunitats que la Conselleria atengue la petició i es cobreixin les places. El malestar es va fer evident també amb motiu de l’Aplec de 2010 instal·lant una pancarta reivindicativa ben visible. Però fins ara no s’ha fet res al respecte.

El grup socialista rebia el suport del grup popular i de Plataforma per Vilafranca-Compromís en aquesta moció. Es considera fonamental per als ramaders de Vilafranca i dels municipis veïns que depenen d’aquesta Oficina Agrària, que es puga comptar amb el personal necessari per al seu bon funcionament.

Més informació: |