Premis i distincions en la clausura de la Campanya dels productes i serveis del Matarranya

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . divendres, 20 d'abril de 2012 .
Etiquetes: ,

El divendres 20 d’abril, la seu de la Comarca del Matarranya va acollir la jornada de cloenda de la Campanya de promoció dels productes, del comerç i els serveis del Matarranya organitzada per l’Associació d’Empresaris del Matarranya, Ràdio Matarranya i Noticies del Matarranya amb el patrocini del grup d’acció local Baix Aragó – Matarranya a través del programa ‘Pon Aragón en tu mesa’ i de la Comarca del Matarranya, i que finalment va comptar amb la participació de prop de 100 establiments matarranyencs.

La jornada de cloenda es va iniciar en lo sorteig dels 95 números guanyadors dels premis donats pels participants a la campanya. Després del sorteig, Ana Hernández, membre d’AV assessors, va oferir una conferència sobre com los productes locals poden esdevenir lo motor de desenvolupament econòmic i turístic d’un territori. “Aquí teniu uns productes excel·lents, ara lo que heu de fer és saber vendre’ls. Una bona manera és vincular los productes agroalimentaris al turisme. D’aquesta manera, tant el productor del sector primari com l’empresari turístic es veuen beneficiats”, va explicar Hernández.

Finalment, la cloenda de la Campanya de promoció es va tancar en lo lliurament de tres premis o reconeixements per part de l’Associació d’Empresaris del Matarranya. En primer lloc, es va lliurar un guardó a la trajectòria de Casa Falgás. En segon lloc, La Torre del Visco va rebre el reconeixement al compromís territorial. I, finalment, Puyo Àrea Tecnològica va ser reconeguda en el camp de la innovació. Tots els presents van valorar molt positivament tant el desenvolupament com el resultat d’aquesta primera Campanya de promoció.

Més informació: |