El Morella segella la permanència a primera regional amb un empat a Benicàssim

comarquesnord.cat . Els Ports . diumenge, 22 d'abril de 2012 .

Objectiu complert. El Morella FC ha aconseguit la permanència matemàtica a primera regional a falta de tres jornades després de l’empat aconseguit al camp del Benicense. Ha estat un camí complicat, en un inici en el que va costar l’adaptació, amb baixes sensibles a les primeres jornades, però al final es va agafar el camí correcte que ha portat al conjunt a continuar a primera. El resultat que ho confirmava aplegava en forma d’empat al camp del Benicense, equip que s’està jugant la permanència. Altres empats que s’han produït la darrera jornada també han estat necessaris per la confirmació matemàtica de la continuació en esta categoria.

A Benicàssim, el Morella va fer un partit seriós, amb menys pressió que en altres encontres ja que la permanència era pràcticament segura. Els locals es jugaven una final per lo que no era una tasca fàcil per als morellans el puntuar. A la porteria es va recuperar a Dídac que no va poder estar la setmana passada, esperant que acabi la temporada ell baix els pals, mentre que Pau faria de porter suplent. Des del principi es va jugar amb molt de cap, comptant amb bones oportunitats de Carni i Jordi en un primer tram que va estar igualat. El Benicense va tenir alguna opció, però seria el Morella el que va obrir la llauna amb gol de Mario en un xut des de fora de l’àrea que va despistar al porter rival. S’entraria així en el interval de minuts que marcaria el partit, ja que sols 4 minuts després empatarien els locals en una jugada per la banda esquerra que acabaria en el remat d’un dels davanters que es va quedar soles davant Dídac i no perdonaria. Mentre que als 32 minuts, Moles tornaria a avançar als morellans en una bona jugada de Josema per la banda dreta que remataria el davanter. Els morellans aguantarien fins al descans el marcador 1-2, tot i que Mario va tenir opció de tornar a marcar i els locals amenaçarien també la porteria de Dídac.

La represa va començar molt malament, ja que tant sols quan es portava un minut marcarien els de Benicàssim en una errada defensiva que acabaria amb el remat d’un jugador rival. Dos minuts després, Puig va estar de fer el 2-3, però la seua rematada se’n va anar fora per poc. A partir d’aquell moment, el partit va ser bastant tranquil, això sí, amb molt empenta dels locals buscant el gol per la importància dels tres punts. Però el Morella va complir i no deixaria que marcaren el tercer i fins i tot va tenir ocasions per guanyar. Al final empat que certifica la permanència dels morellans a primera regional la propera campanya. Ara resten tres partits per gaudir de la temporada. Dos seran a casa, el proper davant el Canet i amb el San Pedro B, per tancar la històrica campanya a Sant Mateu. Cal recordar que el Morella mai ha estat dues temporades consecutives a primera regional, ja que en el primer ascens, es va baixar en la campanya del debut. Ara, cal reconéixer l’esforç i el que han aconseguit estos jugadors i confiar en noves metes la propera temporada, encara que de nou l’objectiu serà la permanència.