Lo Cretense trau un punt contra el Teruel B (1-1) que sap a poc

comarquesnord.cat . Matarranya . diumenge, 22 d'abril de 2012 .
Etiquetes:

Lo Polideportivo Cretense va esgarrapar este cap de setmana un nou punt (1-1) contra el filial del Teruel. Un resultat, però, que va saber a poc per com es va desenvolupar el partit. Lo Teruel B va generar molt de perill a pilota parada i a rematades de cap, i va ser precisament en una jugada d’estratègia on va arribar el gol visitant (0-1). Encara així, l’equip del Matarranya va buscar el partit i va tindre ocasions per posar les taules abans del descans. Este va arribar a la represa, gràcies a un clar penal que va materialitzar el jugador Raúl Moles i que va suposar l’expulsió del defensa visitant. Amb un jugador més i gairebé mitja hora per jugar, lo Cretense es va estirar i va buscar la victòria. Ocasions en van tindre, però el marcador ja no es va moure (1-1). Un empat que sap a poc, però segona jornada consecutiva que el Cretense tanque puntuant. Los de Queretes buscaran la victòria a Alcorisa.

Alfredo Fuster, entrenador del Cretense, va destacar que “vist com va transcórrer el partit, l’empat sap a poc. Natres sabíem que el Teruel, tot i tindre moltes baixes, si marcave primer, se tirarie enrere. I així va ser”. El Teruel només va posar el perill en pilotes aèries i rematades de cap. En canvi, lo Cretense en va tindre unes quantes. Encara així, lo gol va arribar de penal, però “un penal molt clar”. Fuster va afegir que “vam anar a buscar els tres punts. Vam tindre ocasions molt clares, però últimament no hi ha manera de que vulgue entrar la pilota”. Encara així, l’entrenador del Cretense espere que “l’efectivitat mos torno de cara al tram final de lliga”. A més, Fuster va concretar que “l’equip arrossegue moltes baixes. Això mos condicione a l’hora de fer els canvis, a l’hora de plantejar alineacions, a l’hora de tot”. L’entrenador tampoc va amagar la preocupació de que el planter és massa curt, i caldrie tindre més efectius de cara a la pròxima temporada. Pel que fa a sensacions, Fuster va dir que “l’equip està millor que a la primera volta. Los jugadors estan més posats al camp. S’han tret dos punts bons que donaran ànims per afrontar els pròxims partits”.

De cara a la pròxima jornada, lo Polideportivo Cretense jugarà al camp de l’Alcorisa, lo cuer de la categoria amb 2 punts i qui va perdre precisament a Queretes. Tot i que a priori es jugarà el partit lo diumenge a migdia, no es descarte la possibilitat de que acabo jugant-se el dimarts, 1 de maig.

Més informació: