Morella vol optar a ser la seu de la Final Four Cadet autonòmica

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 24 d'abril de 2012 .
Etiquetes:

L’equip cadet del CBF Morella ha aconseguit la fita de classificar-se entre els quatre millors equips de la Comunitat Valenciana, i per tant poder disputar la final four. Els altres tres són els equips de les capitals de província. De fet, l’equip morellà és del poble més menut en habitants de tots els que participa. Només per açò l’equip ja ha rebut el reconeixement de tots els llocs, per que a falta de gent, no ens falta competitivitat.

Els dos primers d’aquesta final a quatre disputaran el campionat d’Espanya. Un somni per a les morellanes que consideren que tindrien més possibilitats si la Final es poguera disputar a casa. És per això que l’equip, amb el vist i plau de l’Ajuntament, ha decidit proposar la ciutat de Morella com a Seu de l’esdeveniment esportiu.

. A la millor oferta econòmica

Però per a aconseguir-ho no sols es necessari acomplir una sèrie de requisits si no també, fer la millor oferta econòmica. Ni el Club, ni l’Ajuntament tenen diners, però confien en la col·laboració dels veïns. Per això han obert comptes en les oficines de Bankia i Ruralcaixa de la localitat, i realitzaran una captació el proper diumenge en el mercat. Els pares de les jugadores ja han dit que estan d’acord en fer un esforç econòmic per a que es jugue ací, ara caldrà que la resta també ajuden, poc o molt.

L’equip considera que no sols seria bo per al Club, sinó per a tota Morella, ja que el torneig arrossega un bon grapat de gent, generant un impacte econòmic positiu en la localitat.

. Vídeo . Morella opta a ser seu de la Final Four cadet

Més informació: