La Diputació treballa en un nou tram de la carretera de La Portellada

La Diputació Provincial està treballant en un nou tram de la carretera TE-V-3004, que és la carretera que uneix La Portellada amb Vall-de-roures. Se tracten d’uns treballs que afecten a uns centenars de metres d’esta via, una carretera que des de fa ja uns anys està inclosa en lo pla de millora de la xarxa local i comarcal de carreteres de la província. Amb esta nova fase, però, no s’acabarà l’adequació de la TE-V-3004, sinó que encara serà necessària almenys una altra fase per finalitzar tota la rehabilitació.

Segons va dir el vicepresident segon de la Diputació Provincial de Terol i delegat d’infraestructures, Ramón Millán, “estes obres afecten a un petit tram que ja es va adjudicar l’any passat a una empresa i és lo que ens permetia el pressupost en el seu moment. Mos agradaria parlar de quilòmetres, però parlem de metres”. Lo propi Millán va lamentar que l’inici d’obres coincidís amb les festes de Setmana Santa, “però havíem de tirar endavant assumint les conseqüències”.

Lo vicepresident segon de la Diputació va afegir que “els hostalers de la zona es van queixar amb raó, però també és cert que hi ha altres accessos fins al municipi de La Portellada”. En relació a l’obra, Millán va concretar que “és una obra reivindicada des de fa molt”. No obstant això, “lamentablement la situació financera està com està, i Diputació no té molta capacitat financera”. Malgrat això, Diputació espera que l’any vinent hi hagi finançament per acabar el tram d’obra que queda.

Al marge de la carretera de La Portellada, lo vicepresident segon de la Diputació de Terol va explicar que també s’ha treballat a la carretera que uneix Valljunquera amb la N-420. En este context, Millán va concretar que “en esta carretera ja només queda una fase, encara que qualsevol fase en qualsevol obra és molt costosa. En esta última fase que ens queda parlem d’uns 200.000 euros”, un cost que es va xifrar quan es va elaborar el projecte, que compta amb una antiguitat de quatre anys.

La segona fase de la carretera de Valljunquera va finalitzar fa unes setmanes. Lo ferm d’esta via es va fer amb reg asfàltic. Una vegada acabada l’obra, es posarà un ferm de condicions òptimes. Per la seua banda, lo tram pendent d’executar quedarà perfectament senyalitzat i es posarà un sistema de viandes perquè ningú es precipiti pels talussos que han quedat a la carretera. En relació a la carretera de La Portellada, cal recordar que es pot anar per Fontdespatla, La Freixneda i Fórnols.

Més informació: |