La Unió Musical de Vilafranca participa al certamen de Bandes

comarquesnord.cat . Vilafranca . divendres, 27 d'abril de 2012 .
Etiquetes: , , , ,

La Unió Musical de Vilafranca participa aquest diumenge 29 d’Abril en la 35ª edició del Certamen Provincial de Bandes de Música a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló. La formació vilafranquina torna a concursar a la 2ª secció d’aquest certamen en la que tindrà com a rivals a les bandes de música de la Unió Musical Lira Borriolenca de Borriol, la Unió Musical Xertolina de Xert i la Unió Instructivo Musical ‘La Esmeralda’ d’Almassora. Segons el sorteig realitzat en el seu dia la Unió Musical de Vilafranca actuarà en darrer lloc, tancant el Certamen a la 2ª Secció.

L’actuació de la banda Unió Musical de Vilafranca, dirigida per Pau Monfort començarà amb l’interpretació del pas-doble “Castelló en Festes” de Ramón Garcés Dualde. Un pas-doble que a instàncies de l’organització, ha de ser d’un compositor natural de la província de Castelló. Continuarà amb l’obra obligada de la 2ª Secció, “Beni-Hamez” del compositor Eduardo Nogueroles i dedicada al poble de Vilafamés i finalment, com a obra lliure “Redes”, del compositor mexicà Silvestre Revueltas amb transcripció del director de la Unió Musical de Vilafranca, Pau Monfort.

Als darrers 13 anys, la Unió Musical de Vilafranca ha participat a nombrosos certamens de bandes a nivell provincial, autonòmic, al Internacional ‘Ciutat de València’ i també a un certamen a Saragossa l’any 2007. Al Certamen provincial ha aconseguit molts guardons importants entre els que destaca el Primer Premi a la 3ª Secció els anys 1998 i 2000 i a la 2ª Secció aconseguia el Primer Premi als Certamens dels anys 2002, 2004, 2006, 2008 i 2010, amb les Mencions d’Honor dels anys 2006 i 2008, que li donaven dret a participar al Certamen Autonòmic.

Aquest diumenge arriba una nova participació de la Unió Musical de Vilafranca a la 2ª Secció del Certamen Provincial de Bandes, en el que la formació vilafranquina lluitarà per intentar aconseguir un altre guardó important.

Més informació: | | | |