La portada del Notícies: “Naix el Patronat Municipal de la marededéu de Vallivana”

setmanari Notícies . 27 d'abril de 2012 .
Etiquetes:

El setmanari d’informació comarcal Notícies destaca en portada la creació del Patronat Municipal del Santuari de Vallivana. “A través d’este consell s’instituiran els elements que envolen al a marededéu”, apunta el Notícies. 

També es informació de primera plana la reunió del gremi dels llauradors amb la Consellera d’Agricultura, amb la mirada posada en el seu dia gran durant el 53 Sexenni.

En pàgines interiors podem llegir el reclam de l’ajuntament de Morella a la Generalitat Valenciana pels problemes estructurals del col·legi de primària, els treballs de neteja del Povet o de millora de la costa de la Presó o també a la Pobla del Bellestar. La propera declaració d’Ares com a Bé d’Interès Cultural també és un dels temes del Notícies. Els dies de l’arbre i del llibre i un apunt al cicle de Rotllos i Primes 2012 completen la informació comarcal.

Tanca la revista el treball dels veïns de Morella per al Sexenni. A més , acompanyen la a revisteta les fulles del camp i de l’esport. Ja està al carrer el número 969 del Setmanari d’Informació Comarcal Notícies.

Més informació: