El Cretense guanya l’Alcorisa (1-2) i suma la tercera jornada consecutiva puntuant

comarquesnord.cat . Matarranya . diumenge, 29 d'abril de 2012 .
Etiquetes:

Lo Polideportivo Cretense va aconseguir este cap de setmana la segona victòria de la Fase d’Ascens i el tercer partit consecutiu puntuant després de guanyar l’Alcorisa (1-2) a domicili. Victòria molt treballada de l’equip del Matarranya, que va viatjar al municipi del Baix Aragó a per totes i conscient de que cap desplaçament serà fàcil. Los jugadors del Polideportivo Cretense van estar molt ben posicionats, i el domini en el mig del camp va ser determinant perquè els de Queretes s’emportaren los 3 punts. Encara així, i fins que no va arribar el segon gol dels visitants (0-2), la tranquil·litat no va arribar a la banqueta del Cretense. Al final, victòria dels del Matarranya que dóna ales, després que l’equip porto 3 partits sumant punts.

Segons va destacar l’entrenador del Polideportivo Cretense, Alfredo Fuster, “portem una segona volta prou bona. Als jugadors els veig cada dia millor, amb més ganes i amb la moral alta perquè els resultats estan acompanyant”. Pel que fa al partit, Fuster va afegir que “lo Cretense va jugar més pel terra i millor que l’Alcorisa. L’equip va estar molt ordenat al mig del camp, i això va fer molt de mal al rival”. A més, lo segon gol “lo vam fer al minut 41 de la segona, i això encara va enfonsar més al rival”. A la vegada, Fuster va reconèixer que “l’equip està molt motivat”, i que ara “hi ha moltes ganes de jugar amb l’Albalate. Més que res per guanyar, però també pel resultat que vam patir allà a Albalate, i també per donar una victòria a l’afició que se la mereix”.

Amb esta victòria, lo Cretense se manté en la setena posició, però amplia la diferència amb lo cuer (Alcorisa) als 6 punts. A la vegada, retalla les diferències amb Calanda (que és d’1 punt), així com també amb Albalate i Lécera.

Més informació: