LA FALSA: “Escopint al cel et cau a la cara”

Joan Carles Marcobal . 29 d'abril de 2012 .
Etiquetes: , , ,

Seguint el Govern amb la seua línia de xafar el coll de la ciutadania i ofegar cada dia més una més que asfixiada població, ens ha arribat ja el copagament. Presumia Rajoy al gener, quan encara havien de venir les eleccions andaluses i asturianes, de que no retallava les pensions. I què és si no un retall el que els jubilats –el sector de població que més medicaments utilitzen per necessitat- hagin de costejar una part dels fàrmacs?

En eixa carrera desenfrenada per diferenciar bé els segments de població entre classe ben alta i classe ben baixa, una altra mesura governamental ha estat encarir bona cosa la universitat, més d’un 60%, així només es titularan aquells que segons ells ho han de fer. No sé que pensarà eixa acomodada exclasse mitja que tant ha recolzat el PP, quan comprengue que amb la política que es practica aniran abocats inexorablement al més baix segment de la societat pel que a poder adquisitiu es refereix. Que diran i que faran ‘los nuevos ricos’ quan veuran que no ho són? Els rics seguiran sent ells que per això els han regalat una suculenta amnistia fiscal, per a que aquells que van amagar i evadir diner negre per accentuar una crisi i tombar un govern, puguen aflorar-lo i recolzar un altre govern que els oferirà educació i sanitat a la carta.

I com no, una televisió pública que digue el que a ells els convé dir, que la gent s’empape religiosament de la seua doctrina i combregue les seues rodes de molí. Les bogeries del Rei i el Barça-Madrid li han anat ben bé al Govern per tenir el personal distret i poder actuar.

Més informació: | | |