Un solitari gol del Canet decanta un partit intrascendent passat per aigua

comarquesnord.cat . Morella . diumenge, 29 d'abril de 2012 .

Partit sense res en joc el que es vivia a la Fàbrica aquest dissabte però amb grans dosis d’emoció i futbol sobretot a la segona part, període marcat per la pluja que va caure de forma insistent per una tronada. El Morella FC jugava a casa després de confirmar la permanència matemàtica. En joc sols sumar nous punts iescalar posicions davant un potent Canet. La primera meitat va estar molt equilibrada, amb respecte per part dels dos conjunts. Un tram en el que no es presagiava les precipitacions que aplegarien més tard. De totes formes, ja es va veure a l’equip visitant ambiciós i buscant el gol de forma més insistent que els morellans.

La represa va ser la protagonista del partit. Només començar, quan no es portaven ni dos minuts, el Canet marcaria en una jugada a pilota aturada rematant un dels seus atacants de forma inapel·lable de cap. Era el 0-1 que seria definitiu, encara van haver-hi ocasions posteriors en sobra per ampliar la nòmina de gols. A partir d’aquell moment el partit agafaria un color èpic per la forta tronada que va obligar als aficionats a amagar-se al porxo on està el bar, mentre els jugadors es banyaven perquè la ploguda va ser per instants molt forta. L’aigua va accelerar el ritme del partit i es va viure un gran espectacle. Un joc boig d’eixos que no agraden als entrenadors però que fan les delícies dels espectadors. El Morella va despertar i començaria a crear perill. Al minut 59 van tenir una ocasió d’or, amb un penal comés a Moles que Ángel llançaria fora. A pesar d’això, els locals ho van seguir intentant i comptarien amb bones ocasions de Mario i Monfort. Els visitants també van estar forts en atac, sobretot a la contra, amb moltes opcions per a sentenciar, però els seus atacants es van trobar amb un inspirat Dídac. Equilibri absolut i futbol d’anada i tornada però sense nous gols. Amb el 0-1 s’aplegava al final i els tres punts marxarien a Canet per tornar a ser el quart classificat.

La propera jornada, la penúltima de competició, el Morella tancarà la campanya a la Fàbrica de Giner davant un necessitat San Pedro B que necessita els punts per eixir de la zona de descens. Serà una bona ocasió per acomiadar esta temporada històrica per la permanència assolida i reconèixer l’esforç dels jugadors.