Dolçainers, música en directe i diversió al FranjaRock 2012 de Pena-roja

comarquesnord.cat . Pena-roja . dilluns, 30 d'abril de 2012 .
Etiquetes: , ,

L’edició 2012 del FranjaRock, organitzada per l’Associació de Jóvens de Pena-roja, va omplir Pena-roja de Tastavins de dolçainers, amants de la música en directe i molts jóvens del Matarranya amb ganes de passar una bona jornada festiva. Tot i la tronada que va fer acte de presència durant la Trobada de Dolçainers, lo balanç d’aquesta edició és molt positiu. “La valoració és molt positiva, tot ha anat molt bé. L’única cosa roïna va ser que la pluja no mos va dixar acabar lo cercavila dels dolçainers i vam tindre que continuar la festa al pavelló”, va afirmar Mario Blanch, membre de l’entitat associativa.

Este any, les activitats van començar el divendres amb un sopar popular seguit de la projecció del curt ‘Medio Medium’ fet pels jóvens de Mont-roig, un recital de poesia acompanyat per música acústica i lo ja tradicional karaoke. “La veritat és que lo divendres va estar molt bé perquè vam tindre actes molt interessants, com la projecció del curt o el recital de poesia”, va dir Blanch.

Lo dissabte al matí les activitats van continuar en jocs tradicionals i un tast de cervesa artesana. Per la tarde va tindre lloc la citada Trobada de Dolçainers, i en la qual van participar uns vuit grups procedents de la província de Terol i també de Tarragona. Finalment, per la nit, es va desenvolupar el concert que és lo punt àlgid del festival. En esta ocasió la música en directe la van posar los grups Almas para el diablo, Kayo Malayo, Azero i Kaso Zerrado que van aconseguir fer ballar a un públic que va tornar a omplir el saló cultural de la localitat.

“L’assistència va ser més o menys la mateixa que l’any passat. És a dir, que la gent va respondre bé i va haver-hi molt bon ambient i molt moviment”, va defensar lo membre de l’Associació de Jóvens de Pena-roja, que també va afegir que “ara lo que toca és asseure’s a una taula i analitzar què és lo que ha anat bé i quines coses es poden intentar millorar de cara a l’edició del pròxim any 2013”.

Més informació: | |