Dos motoristes ferits en un nou accident a Les Crestes

comarquesnord.cat . Matarranya . dimecres, 2 de maig de 2012 .
Etiquetes:

Dos motoristes van resultar ferits aquest 1 de maig al quilòmetre 15 de la carretera A-1414 (connexió Mont-roig – Vall-de-roures) després de patir un accident de trànsit. El succés es va produir cap a migdia, quan el conductor d’una motocicleta que es dirigia cap a Vall-de-roures va perdre el control de la moto i se’n va eixir pel marge dret de la carretera. A l’hora de donar un revolt a l’esquerra, la motocicleta va lliscar, provocant a la vegada que una segona motocicleta s’accidentés.

Degut a la caiguda, el primer conductor se va fracturar una cama, eixint-se pel marge dret de la carretera. Per sort, la moto i el conductor van caure sobre unes romigueres, i el motociclista no va patir més danys. Les fonts consultades també van explicar que el motorista anava a una velocitat moderada i respectant els límits permesos, per la qual cosa el sinistre no va anar a més. La caiguda del primer motorista va provocar que un segon també s’accidentés, patint només contusions lleus.

Fins al lloc dels fets s’hi van traslladar diversos dispositius de la Guàrdia Civil i també membres d’emergències, que van immobilitzar el motorista accident i el van traslladar fins l’Hospital d’Alcanyís. Aquest no és el primer accident que es produeix en esta via, sobretot en el tram que es coneix com Les Crestes. De fet, aquest punt de la A-1414 es coneix per ser una zona d’ombria on pràcticament no toca el sol durant tot el dia i on es demana extremar precaucions, ja que les lliscades dels pneumàtics no és ocasional.

Més informació: