Interviú analitza aquesta setmana el “cas Villores”

comarquesnord.cat . Villores . dimarts, 1 de maig de 2012 .
Etiquetes: ,

Des que la matinada del dia 11 d’abril algú botara foc a tres vivendes de Villores, molts hem sigut els mitjans que hem cobert la notícia. Tres setmanes després del succés, la revista Interviú publica un reportatge de quatre pàgines sota el títol “Un pirómano en casa”.

El text continua afirmant que els veïns de Villores, a Castelló, viuen atemorits per un individu que crema les seues llars de matinada des de fa dos anys. En el reportatge es parla d’este municipi, dels seus 50 habitants i de la por amb la qual conviuen nit rere nit.

Els relats comencem amb el testimoni de la família afectada: diu “Estàvem dormint els quatre dalt i l’àvia baix. Ens despertaren els sorolls dels vidres de la porta estallant, però ja no poguerem eixir per la calor i el fum: vam haver de saltar pel balcó”.

Continua explicant en detall els fets d’aquella nit en la qual 5 veïns van ser sorpresos per les flames, destacant la sort que finalment van tindreal poder assaventar-se del foc de seguida. Al mateix temps, també se’n parla dels altres casos en els quals s’ha actuat de la mateixa manera, botant foc a les cases durant la nit. Concretament, veem la foto d’una família que també va ser víctima de l’acció del piròman, amb les conseqüències en la seua vivenda.

Acompanyant eixa il·lustració, altres on apareix la família Aguilar, últimes víctimes, el poble de Villores, o també els seus veïns continuant amb la rutina dels esmorzars. Este esgarrifós cas continua copant titulars.

Més informació: |