Morella serà la seu de la Final Four cadet femenina al ser la millor candidatura presentada

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 2 de maig de 2012 .
Etiquetes:

Morella ha estat designada seu de la Final Four cadet femenina que es desenvoluparà el cap de setmana de l’11 al 13 de maig en la que participarà el CBF Morella. La Federació Valenciana de Bàsquet ha escollit l’opció morellana al complir tots els requisits que s’exigien i ser la millor oferta econòmica a sobre tancat. La campanya impulsada des del CBF Morella ha estat així un èxit.

Des de que es va conéixer que la localitat dels Ports podia tenir opcions, es va començar a demanar recolzament econòmic per poder tirar endavant el projecte. També es van començar a mobilitzar els requeriments necessaris per acollir un esdeveniment esportiu d’aquestes característiques. Al final, la bona notícia s’ha confirmat i Morella serà ciutat de Final Four. Des del CBF Morella es mostren molt contents per l’elecció. “Ho hem aconseguit! Gràcies a tots per l’esforç” assenyalava el president del club i entrenador, José Moreno. El compte enrere s’ha iniciat aquest mateix dimarts i ara s’haurà de combinar els entrenaments del conjunt cadet amb els diferents preparatius per albergar la fase final.

Enguany, la Federació ha canviat la fórmula de campionat introduint una fase de classificació en la que s’enfrontaran els quatre equips finalistes: Ros Casares de València, San Blas d’Alacant, NBF Castelló i el CBF Morella. Això dóna més opcions a les morellanes per aspirar al gran somni: aplegar al Campionat d’Espanya on accediran els dos millors equips. Jugant a casa la meta podria ser més fàcil al jugar a una pista familiar i poder comptar amb major recolzament de públic.

Una nova fita d’aquest modest club que és referència per model i filosofia arreu de la Comunitat Valenciana. El fet de ser ser seu de la Final Four tindrà un fort impacte econòmic a la comarca al portar a molta gent, principalment dels altres tres equips finalistes, que es repartiran per les infraestructures hoteleres de la zona i tenir de fer ús dels restaurants i altres serveis.

Més informació: