Amadeu Bordàs felicita al CBF Morella, “per la mobilització per a obtindre els recursos” i obtenir la Final Four

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 3 de maig de 2012 .
Etiquetes:

L’Ajuntament de Morella, per mitjà del regidor d’esports, Amadeu Bordàs ha felicitat al CBF Morella per “el gran esforç que han fet durant tota la temporada; en primer lloc, per la magnífica campanya que han realitzat, que els ha situat com un dels referents a nivell autonòmic i, en segon, per la mobilització per a obtindre els recursos necessaris perquè este esdeveniment se celebre en el municipi”. Una Final Four que es disputarà entre els dies 11 i 13 de maig i que ha sigut possible gràcies a l’aportació dels veïns de la localitat, que s’han sumat a la crida dels membres del club i que han ajudat econòmicament per a realitzar l’oferta més alta.

Bordàs valorava de forma molt positiva que la final es dispute al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I, ja que “Morella es convertirà en la capital valenciana del bàsquet femení cadet durant tot un cap de setmana i això té un important impacte econòmic”. A més indicava que “esperem que la il·lusió que han demostrat les xiques i el cos tècnic del club, es contagie a la resta dels veïns i veïnes de Morella i que el pròxim cap de setmana siga una gran festa esportiva”. Finalment, recordava que “el tindre unes instal·lacions òptimes per a la pràctica de l’esport com el Centre Lúdic i Esportiu Jaume I és fonamental per a albergar grans competicions de distints esports, com el bàsquet, tennis o taekwondo, tal com ha ocorregut en els últims mesos”.

Les jugadores del CBF Morella cadet han accedit a la Final Four autonòmica per primera vegada en esta categoria, al finalitzar quartes la competició, després del Ros Casares de València, el Sant Blai d’Alacant i el Nou Bàsquet Castelló. El sistema de competició serà el d’una lliga entre les competidores i els dos millors equips accediran al campionat d’Espanya.

Més informació: